MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

TÍTOL PROPI DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

Aquest màster està format per:

Expert en Història, Globalització i Turisme entorn de l’Arròs i Alta Cuina Mediterrània

Especialista en Ciència i Tecnologia Culinària, Maridatges, Arrossos i Alta Cuina Mediterrània

El títol de Màster està compost pel títol d’expert, especialista i treball de final de Màster.

Màster que posa a l’abast de l’alumnat una formació única en un camp amb àmplies possibilitats professionals

Podrà aplicar les noves tècniques d’alta cuina a la preparació dels arrossos, desenvoluparà habilitats creatives i sensorials per a la creació d’arrossos contemporanis, a més d’adquirir una àmplia base sobre els processos sicoquímics que intervenen en la seua elaboració.

L’alumnat s’especialitzarà en alta cuina mediterrània i en l’elaboració d’arrossos i coneixerà la seua implantació en la gastronomia espanyola. Podrà adquirir coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional basada en l’arròs. Coneixerà els principals productes que intervenen en la preparació d’arrossos: matèries primeres, zones de producció, elaboració, peculiaritats, tècniques de cuinat, etc.

PROFESSORAT D’ALTÍSSIM NIVEL

Més de 50 xefs professionals de referència

Més de cinquanta xefs professionals de referència, reconeguts amb tot tipus de distincions i especialitzats en alta cuina i en l’elaboració de paelles i arrossos que impartiran master class, classes magistrals, sessions pràctiques, visites formatives.

PRÀCTIQUES EN RESTAURANTS DE PRESTIGI RECONEGUT

Josep Bernabemeu Mestre: dpto. de enfermería comunitaria, medicina preventiva y salud pública e historia de la ciencia

Vicente Catalán: dpto. de fisiología, genética y microbiología

Mª Del Mar Sala: dpto agroquímica y bioquímica

Antonio Sánchez Sanchez: dpto agroquímica y bioquímica

Guillermo Grindlay Lledó: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Salvador Mestre Pérez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Alejandro Martínez Rodriguez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Ana Beltran Sanahuia: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Raquel Sanchez Romero: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Natalia Martínez Amorós: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Soledad Prats moya: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Lorena Vidal Martínez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Kilian Toledo Guedes: dpto. de Ciencias del Mar y biología aplicada

Vicente Urios Moliner: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales

Segundo Rios Ruiz: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales

Nicolás Ruiz Robledillo: dpto de psicología de la salud

Miram Sanchez Sansegundo: dpto de psicología de la salud

Palmira Torregrosa Giménez: dpto. de Prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina

Enrique Moltó Mantero: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Maria Rosario Navalón García: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Antonio José Romero Pastor: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Ana Zaragoza Martí: dpto. de enfermería

Paco Alonso Araújo, Periodista gastronómico –Linkedin

Rubén Álvarez Ibáñez, Elaboración de postres y helados  – Web

César Anca, Restaurante César Anca  – WebFacebookLinkedin

Steve Anderson, Restaurante Seu Xere  – Web

Jose Antonio Sánchez Torres , Restaurante Els Vents  – WebFacebook

Fran Segura  – Web Facebook

Kristian Lutaud  – WebFacebookLinkedin

Juan Francisco Gallego Navarro  – Facebook

Joaquín Baeza Rufete, Restaurante Baeza & Rufete  – WebFacebook

Pepe Barrena, Publicista especializado en gastronomía

Inés Butrón Parra, Escritora gastronómica  – Facebook

Salvador Calatayud Giner, Universitat de València  – Web

Nazario Cano, Chef Hotel Restaurante El Rodat  – WebFacebook 

Félix Cardona, Articulista de opinión y crítico gastronómico  – WebFacebook

Sergio Sierra, Chef, El portal y el teatro  – Web

José Ignacio Coterón Gonzalo, Revista elsumiller.com  – WebFacebook

Quique Dacosta, Restaurante Quique Dacosta  – WebFacebook 

Rodrigo De la Calle, Restaurante El Invernadero  – WebFacebook 

Vicente Dominguis Rovira, Empresa. Pego Natura, S.L.  – Web

Alberto Ferruz Moraleda, Restaurante BonAmb  – WebFacebook

Cristina Figueira, Restaurante El Xato  – Web

Sergio García Gómez, Centro de Turismo Alicante (Cdt)

Toni Izquierdo, Restaurante Mas dels Arcs  – WebFacebook

Susi Diaz, Restaurante la Finca  – WebFacebook 

Jorge Norberto, Restaurante Casa Benigna  – WebFacebook 

Gegam Kazarian, Kazari’s Project  – FacebookLinkedin

César Marquiegui Olías, Restaurante Nou Manolin  – WebFacebook

Mª del Mar Valera, Restaurante El Caldero  – WebFacebook

Odón Martínez, Restaurante El granaino.  – WebFacebook

Evarist Miralles, CDT  – FacebookLinkedin

Rafa Soler, Restarante Audrey’s  – WebFacebook

Kiko Moya Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook

Alberto Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook

José Luis Navarro Sánchez, Cota Cero diseño y construcción

Josefa Navarro, Restaurante Paco Gandía  – Facebook

Norberto Navarro García, Foodtopia.eu  – WebFacebookLinkedin

Pedro Nuño de la Rosa, Escritor y crítico gastronómico  – WebFacebook

Santiago Orts Pérez, Huerto Gourmet  – WebFacebook

Toni Pérez Marcos, Restaurante Las Nanas de la Cebolla

Antonio Pérez Planelles, Restaurante Dársena  – WebFacebook

Josep María, Pinto González, Escritor

Rafael Poveda, Enólogo

David Rabasa, Restaurante Ricard Camarena  – WebFacebook

Gregory Rome, Restaurante Brel  – WebFacebook

Ángeles Ruiz García, Periodista y escritora gastronómica  – WebFacebook

Luis Ruiz Soler, Directoral del Portal y periodista gastronómico

Miquel Ruiz, Restaurante el Baret de Miquel  – WebFacebook

Santos Ruiz, Crítico gastronómico  – Web

Mª Jose San Roman, Restaurante Monastrell  – WebFacebook

Mario Sandoval, Restaurente Coque  – WebFacebook

Fernando Sendra Bañuls, Universidad Politécnica de Valencia

Jesús Trelis Sempere, Periodista  – Facebook  -Linkedin

Lola Vélez, Salones Quinta Lacy  – WebFacebook

Mª Carmen Vélez, Restarurante la Sirena  – WebFacebook

Rosa Jiménez Abad, Geográfa  – WebFacebook

Alfono Mira Bejerano, Restaurante Alfonso Mira  – WebFacebook

Teo Mira Bejerano, Restaurante, Alfonso Mira  – WebFacebook

Vicente Pascual, De Sabors, Pastisseria  – WebFacebook

PRÀCTIQUES EN RESTAURANTS DE PRESTIGI RECONEGUT

Josep Bernabemeu Mestre: dpto. de enfermería comunitaria, medicina preventiva y salud pública e historia de la ciencia

Vicente Catalán: dpto. de fisiología, genética y microbiología

Mª Del Mar Sala: dpto agroquímica y bioquímica

Antonio Sánchez Sanchez: dpto agroquímica y bioquímica

Guillermo Grindlay Lledó: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Salvador Mestre Pérez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Alejandro Martínez Rodriguez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Ana Beltran Sanahuia: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Raquel Sanchez Romero: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Natalia Martínez Amorós: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Soledad Prats moya: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Lorena Vidal Martínez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología

Kilian Toledo Guedes: dpto. de Ciencias del Mar y biología aplicada

Vicente Urios Moliner: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales

Segundo Rios Ruiz: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales

Nicolás Ruiz Robledillo: dpto de psicología de la salud

Miram Sanchez Sansegundo: dpto de psicología de la salud

Palmira Torregrosa Giménez: dpto. de Prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina

Enrique Moltó Mantero: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Maria Rosario Navalón García: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Antonio José Romero Pastor: dpto. análisis geográfico regional y geografía física

Ana Zaragoza Martí: dpto. de enfermería

Paco Alonso Araújo, Periodista gastronómico –Linkedin

Rubén Álvarez Ibáñez, Elaboración de postres y helados  – Web

César Anca, Restaurante César Anca  – WebFacebookLinkedin

Steve Anderson, Restaurante Seu Xere  – Web

Jose Antonio Sánchez Torres , Restaurante Els Vents  – WebFacebook

Fran Segura  – Web Facebook

Kristian Lutaud  – WebFacebookLinkedin

Juan Francisco Gallego Navarro  – Facebook

Joaquín Baeza Rufete, Restaurante Baeza & Rufete  – WebFacebook

Pepe Barrena, Publicista especializado en gastronomía

Inés Butrón Parra, Escritora gastronómica  – Facebook

Salvador Calatayud Giner, Universitat de València  – Web

Nazario Cano, Chef Hotel Restaurante El Rodat  – WebFacebook 

Félix Cardona, Articulista de opinión y crítico gastronómico  – WebFacebook

Sergio Sierra, Chef, El portal y el teatro  – Web

José Ignacio Coterón Gonzalo, Revista elsumiller.com  – WebFacebook

Quique Dacosta, Restaurante Quique Dacosta  – WebFacebook 

Rodrigo De la Calle, Restaurante El Invernadero  – WebFacebook 

Vicente Dominguis Rovira, Empresa. Pego Natura, S.L.  – Web

Alberto Ferruz Moraleda, Restaurante BonAmb  – WebFacebook

Cristina Figueira, Restaurante El Xato  – Web

Sergio García Gómez, Centro de Turismo Alicante (Cdt)

Toni Izquierdo, Restaurante Mas dels Arcs  – WebFacebook

Susi Diaz, Restaurante la Finca  – WebFacebook 

Jorge Norberto, Restaurante Casa Benigna  – WebFacebook 

Gegam Kazarian, Kazari’s Project  – FacebookLinkedin

César Marquiegui Olías, Restaurante Nou Manolin  – WebFacebook

Mª del Mar Valera, Restaurante El Caldero  – WebFacebook

Odón Martínez, Restaurante El granaino.  – WebFacebook

Evarist Miralles, CDT  – FacebookLinkedin

Rafa Soler, Restarante Audrey’s  – WebFacebook

Kiko Moya Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook

Alberto Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook

José Luis Navarro Sánchez, Cota Cero diseño y construcción

Josefa Navarro, Restaurante Paco Gandía  – Facebook

Norberto Navarro García, Foodtopia.eu  – WebFacebookLinkedin

Pedro Nuño de la Rosa, Escritor y crítico gastronómico  – WebFacebook

Santiago Orts Pérez, Huerto Gourmet  – WebFacebook

Toni Pérez Marcos, Restaurante Las Nanas de la Cebolla

Antonio Pérez Planelles, Restaurante Dársena  – WebFacebook

Josep María, Pinto González, Escritor

Rafael Poveda, Enólogo

David Rabasa, Restaurante Ricard Camarena  – WebFacebook

Gregory Rome, Restaurante Brel  – WebFacebook

Ángeles Ruiz García, Periodista y escritora gastronómica  – WebFacebook

Luis Ruiz Soler, Directoral del Portal y periodista gastronómico

Miquel Ruiz, Restaurante el Baret de Miquel  – WebFacebook

Santos Ruiz, Crítico gastronómico  – Web

Mª Jose San Roman, Restaurante Monastrell  – WebFacebook

Mario Sandoval, Restaurente Coque  – WebFacebook

Fernando Sendra Bañuls, Universidad Politécnica de Valencia

Jesús Trelis Sempere, Periodista  – Facebook  -Linkedin

Lola Vélez, Salones Quinta Lacy  – WebFacebook

Mª Carmen Vélez, Restarurante la Sirena  – WebFacebook

Rosa Jiménez Abad, Geográfa  – WebFacebook

Alfono Mira Bejerano, Restaurante Alfonso Mira  – WebFacebook

Teo Mira Bejerano, Restaurante, Alfonso Mira  – WebFacebook

Vicente Pascual, De Sabors, Pastisseria  – WebFacebook

PERFIL DE L’ALUMNAT

• Titulats en Hostaleria o Gastronomia amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements

• Xefs amb formació en cuina (certicats de professionalitat nivell 2 o superior)

• Cicles formatius de formació professional de grau mitjà o superior en cuina

• Cuiner amb una àmplia experiència professional amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements

CRITERIS D’ADMISSIÓ

1. Prova especial d’accés

2. Experiència professional acreditada (mínim 2 anys)

3. Currículum actualitzat (especialment els cursos, l’experiència professional o coneixements adquirits en la matèria objecte del Màster)

1. Estar en possessió d’un títol ocial d’educació superior (Diplomat, EnginyerTècnic, Arquitecte Tècnic, Ilicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)

2. Reunir els requisits d’accés a estudis universitaris ociales en l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES)

3. També podran accedir-hi els qui cursen un títol ocial d’educació superior i els resten menys de 18 crèdits per a obtenir-lo

ESTRUCTURA DEL PLA D’ESTUDIS DEL MÀSTER

TÍTOL PROPI DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

El Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada (60 crèdits ECTS) es compon d’un títol d’expert i un títol d’especialista, que es poden cursar de manera independent. Per a obtenir el títol de Màster cal superar els dos títols, a més del treball de final de Màster que serà eminentment pràctic (10 crèdits ECTS).

TÍTOL D’EXPERT EN HISTÒRIA, GLOBALITZACIÓ I TURISME ENTORN A L’ARRÒS I LA ALTA CUINA MEDITERRÀNEA

TÍTOL D’ESPECIALISTA EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA CULINÀRIA, MARIDATGES, ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

TREBAL DE FINAL DE MÀSTER

El treball de nal de Màster es vincularà a una línia de recerca relacionada amb la gastronomia, l’alimentació, la salut, el turisme i les ciències culinàries, entre moltes altres. Aquesta assignatura s’ha de cursar una vegada acabades totes les assignatures i tindrà un caràcter eminentment pràctic, amb un total de quatre-centes hores de pràctiques que es realitzaran en els millors restaurants de les comarques d’Alacant.

METODOLOGIA

ALTRES DADES D’INTERÈS

PLACES, HORES, LOCALITZACIÓ I PREUS

  • Període lectiu: Octubre-Abril
  • Nombre de places: 20 Semipresencial
  • Hores de pràctiques: 400 hores
  • Les classes s’impartiran en La Universitat d’Alacant i a Dénia
  • Es facilitarà allotjament i transporte
  • Preu: 7.500€, amb subvenció 5.800€ / Facilitats de pagament / Accés a beques

PREINSCRIPCIÓ

Preinscripció des de la Web oficial del Màster en la UA, o a través de la Web de continUA

Contacta amb nosaltres per a més informació

DESCÀRREGA  ACÍ
EL FULLET PROMOCIONAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2018 | | Diseñado por: