Posem a la teua disposició professorat de reconegut prestigi.


Els alumnes del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada tenen al seu abast la possibilitat d’aprendre d’una àmplia representació dels millors cuiners de la província d’Alacant. Gràcies a aquests reconeguts professionals, els nostres alumnes aprenen les diferents metodologies de treball amb les quals aconseguir un alt nivell d’excel·lència tècnica i disposen dels coneixements necessaris per a dur a terme una carrera professional destacada que els permetrà innovar des de la tradició.

Algunes experiències formatives:

Classe magistrial de Kiko Moya

Restaurant L’Escaleta.

Classe magistrial de Quique Dacosta

Quique Dacosta Restaurant.

Classe magistral de Mari Carmen Vélez

Restaurant La Sirena 

Classe magistrial de Cristina Figueira

El Xato, de la Nucía

Classe magistral de Sergio Sierra

Restaurant El Portal 

Classe magistrial de Raul Asencio

Massa mare i Panettones

Classe magistral de Ferdinando Bernardi

Restaurant Oro Bianco 

Classe magistral de José Manuel Miguel

Restaurant Beat. 

Classe magistral de Fernando Giménez

Els arrossos del Senyoret. 

Classe magistral de cuina tecnoemocional.

Elaboració i tècniques de cuinat

Del camp a la taula. 

Classe magistral de Quique Dacosta.

Restaurant Quique Dacosta.

Classe magistral al restaurant Monastrell de Mª José San Román.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2018 | | Diseñado por: