PROGRAMA D’ESTUDIS PROPIS

EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA


MÀSTER EN ARROSSOS I ALTA CUINA MEDITERRÀNIA

Experiències

Posem a la teua disposició professorat de reconegut prestigi. Els alumnes del Màster d'Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada tenen al seu abast la possibilitat d'aprendre d'una àmplia representació dels millors cuiners de la província d'Alacant. Gràcies a...

Aquest Programa d’Estudis Propis està format per:

Programa d’estudis propis que posen a l’abast de l’alumnat una formació única en un camp demandat professionalment.

Podrà aplicar les noves tècniques d’alta cuina a la preparació dels arrossos, desenvoluparà habilitats creatives i sensorials per a la creació d’arrossos contemporanis, a més d’adquirir una àmplia base sobre els processos sicoquímics que intervenen en la seua elaboració.

L’alumnat s’especialitzarà en alta cuina mediterrània i en l’elaboració d’arrossos i coneixerà la seua implantació en la gastronomia espanyola. Podrà adquirir coneixements fonamentals sobre la gastronomia tradicional basada en l’arròs. Coneixerà els principals productes que intervenen en la preparació d’arrossos: matèries primeres, zones de producció, elaboració, peculiaritats, tècniques de cuinat, etc.

PROFESSORAT D’ALTÍSSIM NIVEL

Més de 50 xefs professionals de referència

Més de cinquanta xefs professionals de referència, reconeguts amb tot tipus de distincions i especialitzats en alta cuina i en l’elaboració de paelles i arrossos que impartiran master class, classes magistrals, sessions pràctiques, visites formatives.
Josep Bernabemeu Mestre dpto. de enfermería comunitaria, medicina preventiva y salud pública e historia de la ciencia.
Guillermo Grindlay Lledó: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Salvador Mestre Pérez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Alejandro Martínez Rodriguez:
dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Ana Beltran Sanahuia: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Raquel Sanchez Romero: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Natalia Martínez Amorós: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Soledad Prats moya: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Kilian Toledo Guedes: dpto. de Ciencias del Mar y biología aplicada.
Vicente Urios Moliner: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales.
Segundo Rios Ruiz: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales.
Nicolás Ruiz Robledillo: dpto de psicología de la salud.
Miram Sanchez Sansegundo: dpto de psicología de la salud.
Enrique Moltó Mantero: dpto. análisis geográfico regional y geografía física.
Ana Zaragoza Martí: dpto. de enfermería.
Virginia Barciela González: dpto. de prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Gabriel García Atiénzar: prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Carolina Doménech Belda: prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Lorena Vidal Martínez:  dpto. quimica analitica, nutrición y bromatología.
Ángeles Ruiz García: Centro de Gastronomía del Mediterráneo de la Universidad de Alicante.
Paco Alonso Araújo, Periodista gastronómico – Linkedin
Fran Segura  – Web Facebook
Cristian Lutaud  – WebFacebookLinkedin
Joaquín Baeza Rufete, Restaurante Baeza & Rufete  – WebFacebook
Pepe Barrena, Publicista especializado en gastronomía
Inés Butrón Parra, Escritora gastronómica  – Facebook
Salvador Calatayud Giner, Universitat de València  – Web
Nazario Cano, Chef Hotel Restaurante El Rodat  – WebFacebook 
Sergio Sierra, Chef, El portal y el teatro  – Web
Quique Dacosta, Restaurante Quique Dacosta  – WebFacebook 
Vicente Dominguis Rovira, Empresa. Pego Natura, S.L.  – Web
Alberto Ferruz Moraleda, Restaurante BonAmb  – WebFacebook
Cristina Figueira, Restaurante El Xato  – Web
Sergio García Gómez, Centro de Turismo Alicante (Cdt)
Susi Diaz, Restaurante la Finca  – WebFacebook 
Evarist Miralles, CDT  – FacebookLinkedin
Kiko Moya Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook
Alberto Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook
José Luis Navarro Sánchez, Cota Cero diseño y construcción
Josefa Navarro, Restaurante Paco Gandía  – Facebook
Norberto Navarro García, Foodtopia.eu  – WebFacebookLinkedin
Antonio Pérez Planelles, Restaurante Dársena  – WebFacebook
Rafael Poveda, Enólogo.
Gregory Rome, Restaurante Brel  – WebFacebook
Ángeles Ruiz García, Periodista y escritora gastronómica  – WebFacebook
Luis Ruiz Soler, Directoral del Portal y periodista gastronómico.
Santos Ruiz, Crítico gastronómico  – Web
Mª Jose San Roman, Restaurante Monastrell  – WebFacebook
Fernando Sendra Bañuls, Universidad Politécnica de Valencia.
Mª Carmen Vélez, Restarurante la Sirena  – WebFacebook
Alfono Mira Bejerano, Restaurante Alfonso Mira  – WebFacebook
Teo Mira Bejerano, Restaurante, Alfonso Mira  – WebFacebook
Vicente Pascual, De Sabors, Pastisseria  – WebFacebook
Emiliano García Domene, Restaurante Casa Montaña  WebFacebook
Juan Antonio Llantada Sacramento
Fernando Giménez – Arroces del Señorito.
Jaime Seva, Espacio y talleres de cocina Hestial Lucentum WebFacebook
David Ariza, Freeland Cook WebFacebook
Raul Asensio, Pastelerías WebFacebook
Antonio Andrés Pérez Vegara – Gastrónomo.
María Cristina Juan Company,  Responsable de Gestión en Restaurante Dársena. Web
Juan Santiago Salvador Cascant Vicent. Proyecto Microviñas. Viticultura mediante buenas prácticas agrícolas. Web
Francisco Miguel Terol Soler, Sumiller del restaurante Dársena de Alicante y de la Asociación de Sumilleres de la Provincia de Alicante – Facebook
Almudena Villegas Becerril – Historiadora, escritora, y experta gastrónoma Web
Pep Romany Puig – Maestro coquero. Web
Eduardo Torres – Responsable del ‘Molino Roca’Web
Vicente Catalán Cuenca – InvestigadorWeb
José Bernabeu Cerda – Presidente del Consejo Regulador de la Denominación de Origen de la Uva del Vinalopó – Web
Josep Antoni Gisbert Santonja – Arqueólogo municipal del Ayuntamiento de Dénia.
Salvador Castaño – Experto Universitario en Historia, Globalización y Turismo en torno al Arroz y Alta Cocina Mediterránea.
Guillermo Severa – Máster en Arroces y Alta Cocina Mediterránea Aplicada.
Joan Moll – Grupo Joël Robuchon

PRÀCTIQUES EN RESTAURANTS DE PRESTIGI RECONEGUT

Josep Bernabemeu Mestre dpto. de enfermería comunitaria, medicina preventiva y salud pública e historia de la ciencia.
Guillermo Grindlay Lledó: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Salvador Mestre Pérez: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Alejandro Martínez Rodriguez:
dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Ana Beltran Sanahuia: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Raquel Sanchez Romero: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Natalia Martínez Amorós: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Soledad Prats moya: dpto. de química analítica, nutrición y bromatología.
Kilian Toledo Guedes: dpto. de Ciencias del Mar y biología aplicada.
Vicente Urios Moliner: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales.
Segundo Rios Ruiz: dpto. de ciencias ambientales y recursos naturales.
Nicolás Ruiz Robledillo: dpto de psicología de la salud.
Miram Sanchez Sansegundo: dpto de psicología de la salud.
Enrique Moltó Mantero: dpto. análisis geográfico regional y geografía física.
Ana Zaragoza Martí: dpto. de enfermería.
Virginia Barciela González: dpto. de prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Gabriel García Atiénzar: prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Carolina Doménech Belda: prehistoria, arqueología, historia antigua, filología griega y filología latina.
Ángeles Ruiz García: Centro de Gastronomía del Mediterráneo de la Universidad de Alicante.
Paco Alonso Araújo, Periodista gastronómico – Linkedin
Fran Segura  – Web Facebook
Cristian Lutaud  – WebFacebookLinkedin
Joaquín Baeza Rufete, Restaurante Baeza & Rufete  – WebFacebook
Pepe Barrena, Publicista especializado en gastronomía
Inés Butrón Parra, Escritora gastronómica  – Facebook
Salvador Calatayud Giner, Universitat de València  – Web
Nazario Cano, Chef Hotel Restaurante El Rodat  – WebFacebook 
Sergio Sierra, Chef, El portal y el teatro  – Web
Quique Dacosta, Restaurante Quique Dacosta  – WebFacebook 
Vicente Dominguis Rovira, Empresa. Pego Natura, S.L.  – Web
Alberto Ferruz Moraleda, Restaurante BonAmb  – WebFacebook
Cristina Figueira, Restaurante El Xato  – Web
Sergio García Gómez, Centro de Turismo Alicante (Cdt)
Susi Diaz, Restaurante la Finca  – WebFacebook 
Evarist Miralles, CDT  – FacebookLinkedin
Kiko Moya Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook
Alberto Redrado, Restaurant L’Escaleta  – WebFacebook
José Luis Navarro Sánchez, Cota Cero diseño y construcción
Josefa Navarro, Restaurante Paco Gandía  – Facebook
Norberto Navarro García, Foodtopia.eu  – WebFacebookLinkedin
Antonio Pérez Planelles, Restaurante Dársena  – WebFacebook
Rafael Poveda, Enólogo.
Gregory Rome, Restaurante Brel  – WebFacebook
Ángeles Ruiz García, Periodista y escritora gastronómica  – WebFacebook
Luis Ruiz Soler, Directoral del Portal y periodista gastronómico.
Santos Ruiz, Crítico gastronómico  – Web
Mª Jose San Roman, Restaurante Monastrell  – WebFacebook
Fernando Sendra Bañuls, Universidad Politécnica de Valencia.
Mª Carmen Vélez, Restarurante la Sirena  – WebFacebook
Alfono Mira Bejerano, Restaurante Alfonso Mira  – WebFacebook
Teo Mira Bejerano, Restaurante, Alfonso Mira  – WebFacebook
Vicente Pascual, De Sabors, Pastisseria  – WebFacebook
Emiliano García Domene, Restaurante Casa Montaña  WebFacebook
Juan Antonio Llantada Sacramento
Fernando Giménez – Arroces del Señorito.
Jaime Seva, Espacio y talleres de cocina Hestial Lucentum WebFacebook
David Ariza, Freeland Cook WebFacebook
Raul Asensio, Pastelerías WebFacebook
Antonio Andrés Pérez Vegara – Gastrónomo.
María Cristina Juan Company,  Responsable de Gestión en Restaurante Dársena. Web
Juan Santiago Salvador Cascant Vicent. Proyecto Microviñas. Viticultura mediante buenas prácticas agrícolas. Web
Francisco Miguel Terol Soler, Sumiller del restaurante Dársena de Alicante y de la Asociación de Sumilleres de la Provincia de Alicante – Facebook
Almudena Villegas Becerril – Historiadora, escritora, y experta gastrónoma Web
Pep Romany Puig – Maestro coquero. Web
Eduardo Torres – Responsable del ‘Molino Roca’Web
Vicente Catalán Cuenca – InvestigadorWeb
José Bernabeu Cerda – Presidente del Consejo Regulador de la Denominación de Origen de la Uva del Vinalopó – Web
Josep Antoni Gisbert Santonja – Arqueólogo municipal del Ayuntamiento de Dénia.
Salvador Castaño – Experto Universitario en Historia, Globalización y Turismo en torno al Arroz y Alta Cocina Mediterránea.
Guillermo Severa – Máster en Arroces y Alta Cocina Mediterránea Aplicada.
Joan Moll – Grupo Joël Robuchon

PRÀCTIQUES EN RESTAURANTS DE PRESTIGI RECONEGUT

PERFIL DE L’ALUMNAT

• Titulats en Hostaleria o Gastronomia amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements

• Xefs amb formació en cuina (certicats de professionalitat nivell 2 o superior)

• Cicles formatius de formació professional de grau mitjà o superior en cuina

• Cuiner amb una àmplia experiència professional amb inquietuds per a renovar-se i adquirir nous coneixements

CRITERIS D’ADMISSIÓ

1. Prova especial d’accés

2. Experiència professional acreditada (mínim 2 anys)

3. Currículum actualitzat (especialment els cursos, l’experiència professional o coneixements adquirits en la matèria objecte del Màster)

1. Estar en possessió d’un títol oficial d’educació superior (Diplomat, EnginyerTècnic, Arquitecte Tècnic, Ilicenciat, Enginyer, Arquitecte, Grau, Màster, Doctor)
2. Reunir els requisits d’accés a estudis universitaris oficials en l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES)
3. També podran accedir-hi els qui cursen un títol oficial d’educació superior i els resten menys de 18 crèdits per a obtenir-lo

ESTRUCTURA DEL PLA D’ESTUDIS DEL MÀSTER

TÍTOL PROPI DE LA UNIVERSITAT D’ALACANT

El Màster en Arrossos i Alta Cuina Mediterrània Aplicada (60 crèdits ECTS) es compon d’un títol d’expert i un títol d’especialista, que es poden cursar de manera independent. Per a obtenir el títol de Màster cal superar els dos títols, a més del treball de final de Màster que serà eminentment pràctic (10 crèdits ECTS).

TREBAL DE FINAL DE MÀSTER

El treball de nal de Màster es vincularà a una línia de recerca relacionada amb la gastronomia, l’alimentació, la salut, el turisme i les ciències culinàries, entre moltes altres. Aquesta assignatura s’ha de cursar una vegada acabades totes les assignatures i tindrà un caràcter eminentment pràctic, amb un total de quatre-centes hores de pràctiques que es realitzaran en els millors restaurants de les comarques d’Alacant.

METODOLOGIA

ALTRES DADES D’INTERÈS

PLACES, HORES, LOCALITZACIÓ I PREUS

  • Període lectiu: Octubre-Abril
  • Nombre de places: 20 Semipresencial
  • Hores de pràctiques: 400 hores
  • Les classes s’impartiran en La Universitat d’Alacant i a Dénia
  • Es facilitarà allotjament i transporte
  • Preus:
Expert (20 ECTS) Especialista (30 ECTS) Màster (60 ECTS) Expert + Especialista + TFM (60 ECTS)
1.380 €

630 €*

2.070 € 70  € ** 2.850 € 850 € ** 3.300 €

1.300 € **

PREINSCRIPCIÓ

Preinscripció des de la Web oficial del Màster en la UA, o a través de la Web de continUA

Dades de contacte:

Atenció 9h-14h

+34 965 783 285

+34 610 48 89 91

master.dietamed@ua.es

Form is deprecated, please contact the webmaster to upgrade this form.

DESCÀRREGA  ACÍ
EL FULLET PROMOCIONAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Aviso Legal y Política de Privacidad | Copyright © 2018 | | Diseñado por: